HC West

Adam HC West on sveitsiläinen muusikko, mutta HC West ei ole. Sarjan kolmosella ei ole takanaan loistavaa tulevaisuutta kuten vaikkapa kakkosella Dickenillä, se on perustettu vasta 2003 ja sen ensimmäinen SM sarjavoitto on tuoreeltaan kaudelta 2010-11; kaudella 2011–2012 HC West voitti sekä Suomen cupin että Suomen mestaruuden, käärien tuplavoiton.

HC West perustettiin Grankulla IFK:n ja Dickenin yhteiseksi edustusjoukkueeksi. Dicken oli sitä ennen voittanut SM-kultaa vuonna 1993 ja Grankulla IFK vuonna 1999, ja HC Westissä pelasivat kummankin joukkueen parhaat pelaajat. Dicken on, kuten tiedämme, palannut SM-liigaan joten aina kun se saa HC West’iltä isän kädestä se voi vain todeta että omat koirat purivat (vältellen kliseitä kuin ruttoa samalla). Dicken on erkaantunut yhteistyöstä palattuaan itse SM-liigaan, varmaan pakostakin koska muuten joukkueilla voisi olla kiusausta kierosti sopia SM-liigaotteluista, mutta GIFK ja HC West jatkavat tiivistä yhteistyötä. GIFK:in oma miesten edustusjoukkue pelaa I-divisioonassa.

HC Westillä onkin nyt vielä mahdollisuudet irrottaa Dickenin näpit hopeamitalista, Cocksiin sillä on hiukan liikaa kiinniottamista. Viime pelissä HC West peittosi Akilleksen, joka jääkin nyt nollasijalle. Jotta HC West saisi Dickenin kiinni, sen on kuitenkin sekä voitettava kaikki omat ottelunsa ja Dickenin pitäisi samalla epäonnistua kolmesta ottelusta ainakin kahdessa.

Uusimpana uutisena voidaan huomata että Hjallis Harkimo on siirtynyt vetämään HC West’iä, nyt kun Jokerit ovat siirtyneet Venäjälle ja Harkimo kaipaa uutta tekemistä… hetkinen, uutinen on julkaistu 1.4? Olisiko sillin syömisen ja lämpimän kuraveden juomisen paikka?

HC West’in kotiluola on Kauniaisissa, melkein kirjaimellisesti sillä Kauniaisten maanalainen Palloiluhalli tunnetaan lempinimellä Luola. Joukkueen värit ovat sininen ja valkoinen, peliasut ovat kotipeleissä kokovalkoinen ja vieraspeleissä kokosininen.